0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen

Starten met gitaarspelen

Beginnen met gitaarspelen, wat heb je nodig?
Om te beginnen zijn doorzettingsvermogen en vooral de zin om muziek te maken een vereiste. Natuurlijk heb je ook een instrument nodig maar ja wat moet je kopen? Wij bewijzen dat je voor weinig geld een goed instrument kunt kopen waar je de eerste tijd prima mee aan de slag kunt. Stel nou dat binnen 2 jaar blijkt dat gitaarspelen echt helemaal jouw ding is en je bent toe aan een betere gitaar, voor je eerste gitaar geven we je dan altijd weer 60% terug aan inruil. Zo zie je maar, gitaarspelen hoeft niet duur te zijn.
Alle gitaren en bassen zijn verkrijgbaar in onze winkel en online te bestellen, verzenden vanaf €50,00 is helemaal gratis. 

Koop je bij ons je nieuwe gitaar in onze winkel te Dordrecht dan is ook de eerste servicebeurt helemaal gratis. We vervangen dan de snaren, stellen de gitaar weer helemaal voor je af en poetsen hem were netjes op. Zo doen wij dat!


 Banner Elektrische Gitaar

Klassiek, western of elektrisch?
Heel vroeger was het erg simpel. Om een goede basis te leggen begon je op een klassieke gitaar, punt. Heel veel aanbod was er ook niet wat betreft leraren, vaak veel en strenge theorie en steeds dezelfde oefeningen. Gelukkig zijn tijden veranderd en kom je steeds meer alround leraren tegen die een stuk luchtiger gitaarles geven zowel akoestsich als elektrisch. Wij zeggen, volg je muziekgevoel en koop de gitaar waar jij op wil spelen en die geschikt is voor de muziek die je wil leren spelen. Gitaarspelen moet tenslotte je nieuwe hobby worden dus big fun is vereist!


Starten op een klassieke gitaar

Klassiek
Wil je eerst maar eens beginnen met ontdekken, verkennen en akkoorden leren spelen dan is net als vroeger de klassieke nijlonsnarige gitaar de beste keuze. Nylonsnaren spelen licht en een klassieke gitaar heeft een iets bredere hals waardoor je meer ruimte hebt om je vingers goed te plaatsen. De klank van een klassieke gitaar is warm en vol en geschikt voor vele verschillende muziekstijlen en zeker bij jonge starters een populair model gitaar.
Voor de starters hebben we al een goede klassieke gitaar voor slechts €37,50 met onze unieke 2 jaar inruilgarantie!
Wil je toch een klasse hogere en bijvoorbeeld een klassieke gitaar met een massief bovenblad voor een vollere klank, of ingebouwd element ook dan hebben we een ruim aanbod in onze winkel en webshop.


 Starten op een westerngitaar

Western
Een staalsnarige western of folkgitaar heeft een heel andere klank, harder en helderder. In eigenlijk alle akoestische popmuziek hoor je wel een western of folkgitaar. De hals is een stuk smaller en omdat de snaren van metaal zijn speelt het iets zwaarder dan een klassieke gitaar. In het begin zal je wat last hebben van je vingertoppen maar geef niet op, met regelmatig spelen krijg je snel keiharde vingertoppen. Een goede staalsnarige westerngitaar met solide stemmechanieken hebben we voor rond de €80,00 natuurlijk met dezelfde 2 jaar inruilgarantie. Ook de westerngitaren uit de hogere klasse hebben we in onze winkel en webshop. LAG, Takamine, Greg Bennett, Walden, Mayson en nog veel meer!


Starten met elektrische gitaar

Elektrische Gitaren
Wil je Rock, Metal of Punk gaan spelen dan kom je al snel bij een elektrische gitaar uit. Voor de echte starters hebben we een ruime keuze gitaarpacks die allemaal helemaal compleet zijn. Gitaar, versterker, draagtas, draagband, plectra en aansluitkabel en dat al vanaf €159,95! Het grote voordeel van een elektrische gitaar is dat je lekker lang door kunt gaan met oefenen, hoofdtelefoon op en niemand heeft last van je. Wil je toch net even een stapje hoger, een betere gitaar en een versterker met ingebouwde effecten en aansluiting voor je PC om opnamen te maken en je effecten te beheren dan moet je echt even bij de SX & Blackstar gitaarpacks kijken! Ook op de gitaren uit de elektrische gitaarpacks krijg je onze unieke 2 jaar inruilgarantie