0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen


Gitaarlessen In Dordrecht

Privélessen.

Iedere woensdag en vrijdagmiddag kun je bij ons terecht voor gitaarlessen van Erwin Verdurmen van E-Noize, met enkele maanden kan dit ook op andere dagen in de week en gaan we ook baslessen, keyboard en pianolessen geven. Erwin heeft 5 jaar conservatorium doorlopen en is gediplomeerd docent elektrisch gitaar. Bovendien heeft hij een brede ervaring als docent en uitvoerend musicus. Zowel voor beginnende als (ver)gevorderde gitaristen zijn er lesmogelijkheden, individuele lessen en groepslessen.

Lesruimte Gitaar, Bas, Toetsen en Zang
De lesruimte op de 2e verdieping,


Gratis proefles.
Wil je kijken of gitaarles ook iets voor jou is?
Neem een geheel vrijblijvende en gratis proefles op de woensdag of vrijdagmiddag. Bel ons op nummer 078-6390840 of mail ons voor het maken van een afspraak via info@thehouseofmusic.nl

Prijzen.
Voor alle lesvormen/prijzen hieronder vermeld geldt een lescontract. Dit betekent in het kort; een vaste lestijd, een opzegtermijn van 1 maand en per les een lager lestarief. Het is ook mogelijk om losse gitaarlessen te volgen, handig als je door werk of andere drukke bezigheden niet wekelijks kunt lessen. Per "losse" les betaal je dan €18,00 per 1/2 uur. 

Cursisten t/m 21 jaar    
Lesduur Frequentie Kosten per maand  
1/2 uur wekelijks €52,00    
1/2 uur elke 14 dagen €27,00    
1 uur  elke 14 dagen €52,00    
         
Cursisten vanaf 22 jaar    
Lesduur Frequentie Kosten per maand    
1/2 uur wekelijks €62,00    
1/2 uur elke 14 dagen €32,00    
1 uur elke 14 dagen €62,00    The House of Music Bar
De "Bar", onze studio, demoruimte en "feel good" plek. 


10 rittenkaart.
Gitaarlessen maar dan heel flexibel wat betreft tijd en toch voor een laag tarief per uur. Normaal betaal je voor 10 lessen €180,00, neem je een 10 rittenkaart dan betaal je slechts €162,00
(Ook een erg leuk cadeau voor mensen die altijd al gitaar wilde leren spelen maar er (nog) niet toe gekomen zijn)

Groepslessen.
Wil je samen of met een groep gitaarlessen volgen dan kan dat ook. Ook deze lesvorm is op contractbasis en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Duo/groepslessen
Lesduur Frequentie Leeftijd Kosten per maand
3 kwartier wekelijks t/m 21 jr. € 40
3 kwartier wekelijks vanaf 22 jaar € 48


Vrijblijvende proefles. 
 "Dat heb ik nou ook altijd willen doen toen ik jong was" is een veel gehoorde kreet bij ons in de winkel. Meestal de niet muzikanten die diep in hun hart gitaar zouden willen leren spelen maar ja, het kwam er niet van. Neem een vrijblijvende proefles en we verzekeren je, het is echt zo leuk als je altijd gedacht hebt.

Instrument huren.
Ben je er nog niet helemaal uit en besluit je de eerste periode maar eens aan te kijken of gitaarspelen iets voor je is dan kun je ook een instrument huren. Er is al een goede klassieke gitaar voor slechts €8,00 per maand, een westerngitaar voor €10,00 per maand en een elektrische gitaar voor €17,50 per maand. 

the House of Music Stage
In de winkel op de eerste verdieping kun je terecht voor
al je 
gitaren, bassen, accessoires en nog veel meer.


Instrument kopen. 
Eigenlijk is het heel simpel, ga je vol overtuiging op gitaarles en ben je zeker van je zaak dan kun je het beste een instrument aanschaffen. Het is absoluut niet meer zo dat de duurste gitaren het beste zijn en de goedkoopste het slechts. Voor nog geen €100,00 koop je een lichtspelende en warm klinkende klassieke lesgitaar van Nuno Morris Guitars waar je de eerste jaren op vooruit kunt. Besluit je binnen 2 jaar een gitaar uit een hogere klasse aan te schaffen dan krijg je voor je oude gitaar altijd weer 60% terug aan inruil.

Winkel Overview
Gitaren, gitaren en nog meer gitaren. 

Meer infromatie.
Ben je nieuwsgierig, gemotiveerd, heb je een vraag of een opmerking mail ons dan of bel tijdens onze openingstijden 078-6390840


Stichting leergeld Drechtsteden.
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
Lees er alles over op www.leergelddrechtsteden.nl