0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen

the House of Music, meer dan alleen een muziekwinkel.

Naast de verkoop en reparatie van muziekinstrumenten op de eerste verdieping kun je op de tweede verdieping terecht voor muzieklessen, workshops en nog veel meer muzikale uitstapjes. Zo hebben we een lesruimte met een compleet ingericht podium met gitaar en basversterker, zanginstallatie, verlichting, microfoons en de mogelijkheid om opnamen te maken en dan ook nog eens met een te gek uitzicht over de stad. De afgelopen maanden is deze ruimte compleet vernieuwd en ingericht en vooral heel erg multifunctioneel gemaakt.

De Winkel
Ruim 300m2 muziekinstrumenten, audio, accessoires en nog veel meer op de eerste etage.

Muzieklessen voor iedereen.
In augustus gaan de gitaar en basgitaarlessen van start, groep of privéles voor vrijwel alle leeftijden. Of je nu af en toe wil lessen of eens per week, het kan allemaal en een eerste proefles is natuurlijk gratis! Binnenkort zullen ook keyboard/piano en zanglessen worden toegevoegd aan het lesaanbod.
Wil je meer informatie m.b.t. de muzieklessen? Stuur ons een email!

Lesruimte
Een van de lesruimtes op de 2e etage met uitzicht over de binnenstad!

Je hebt nog geen gitaar? Geen probleem.
We kunnen ons voorstellen dat je eerst een proefles of meerdere lessen wil volgen alvorens je een gitaar aanschaft. In onze lesruimte hebben we een ruim assortiment gitaren die je voor je proefles kunt gebruiken. Besluit je door te gaan met lessen dan is het verstandig een gitaar aan te schaffen, je moet tenslotte thuis ook het nodige doen om gitarist te worden. In onze winkel koop je voor heel weinig geld een startersgitaar waar je ook nog eens twee jaar inruilgarantie op krijgt. Zo krijg je binnen twee jaar altijd weer 60% terug aan inruil als je door wilt groeien naar een betere gitaar. Het is ook mogelijk om een gitaar te huren, ook hiervoor kun je terecht in onze winkel.

Je hebt nog geen gitaar?
Gitaren in heel veel soorten en prijsklassen met unieke 2 jaar inruilgarantie voor starters en ook huren is mogelijk.

Muziekles cadeau geven.
Er zijn mensen die beweren altijd al gitaar te hebben willen spelen maar, het komt er maar niet van. Met het cadeau-lespakket heb je het ideale cadeau voor bijvoorbeeld je schoonvader die met pensioen gaat of je zusje dat dag in dag uit met muziek bezig is. Voor eigenlijk ieder persoon hebben we wel het juiste muzikale pretpakket en hebben we het niet, dan maken we het.

Workshops, presentaties en kleine optredens.
Regelmatig organiseren we workshops, productpresentaties of een te gek optreden van een band of solo muzikant. Wil je bijvoorbeeld je eerste CD presentatie vieren met een select gezelschap of wil je een try-out houden van je optreden, neem contact met ons op en we gaan met je meedenken.

het Podium
Het geheel vernieuwde podium waar we heel veel leuke muzikale dingen gaan organiseren.

Opnemen onder het genot van een drankje.
In onze studiobar staat alles om professionele opnamen te maken van zang, gitaar, toetsen en binnenkort ook drums. Niet geheel onbelangrijk, er staat ook een echte bar met een gevulde koelkast! Deze ruimte heeft alles om je muzikaal helemaal in topconditie te krijgen, we zijn er zelf ook regelmatig te vinden.

Studio Bar