0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen

Nuno Morris Selected
Hoe is het begonnen: In 2010 kwam ik op het idee gezien de aantallen gitaren dat we verkochten, dat het misschien verstandig zou zijn om onder eigen naam gitaren te laten produceren. Het grote voordeel zou zijn dat we altijd een constante goede kwaliteit konden brengen voor een concurrerende prijs. Ook nog eens heel leuk om te doen, zelf het eerste model van elk type samenstellen voordat hij in productie gaat. Wat ik wilde was vrij simpel, de beste kwaliteit voor de beste prijs en dan met nog iets extra's, iets unieks. De allereerste NM519 series bestond uit de NMC519 westerngitaar, de NMCE519 westerngitaar met element, de NME519 elektrische gitaar en de NMB519 elektrische basgitaar. Van elke type zijn er 48 gemaakt in diverse kleurstellingen. Later zijn hier ook de NMC519 series aan toegevoegd, een klassieke gitaar met sparrenhouten bovenblad die door zijn kwaliteit, afwerking en klank zeer populair is onder startende gitaristen.

Waar komt de naam Nuno Morris vandaan?
Heel eenvoudig, ik moest een naam verzinnen die rock 'n roll klonk en na lang denken kwam ik er achter dat ik hem eigenlijk al had. De naam van mijn pasgeboren zoontje Nuno met zijn 2e naam Morris er direct achter. Nuno Morris moest het worden! (Alle typenummers van de eerste productie verwijzen naar de geboortedatum van Nuno Morris Zappeij. 519 staat voor 5 januari 2009)

Unieke garantie.
Op alle Nuno Morris gitaren geven we standaard 2 jaar garantie en onze unieke 2 jaar inruilgarantie. Ons doel is om startende gitaristen te stimuleren muziek te gaan maken op een goed instrument voor een betaalbaar budget. Besluit je binnen 2 jaar door te willen groeien naar een instrument uit een betere klasse, dan krijg je voor je eerder gekochte Nuno Morris gitaar weer 60% terug aan inruil. Hiermee helpen we samen instellingen en goede doelen aan instrumenten die ze vanwege bezuinigen niet meer konden aanschaffen. Alle ingeruilde gitaren worden in orde gemaakt en geschonken aan scholen, instellingen en goede doelen. Wil je meer weten over de Nuno Morris Foundation, klik dan hier.

2014 Nuno Morris Selected.
Wat begon als een hersenspinsel is ineens heel snel gegaan. We hadden niets in het zogenaamde hoge segment, het segment waar je bij de grote merken gewoon bedragen vanaf €2000 moet neertellen en dan nog in de meeste gevallen een massaproduct krijgt. Het moest iets beters zijn, weer iets unieks en helemaal gebouwd zoals wij het wilde van de mooiste houtsoorten en van elk model maar 1 exemplaar. Ook waren we er van overtuigd dat het wat betreft prijs een stuk interessanter moest kunnen, nou dat is gelukt! De Selected series zijn stuk voor stuk met de hand gebouwd in onze eigen stad Dordrecht door een gitaarbouwer. Massieve body’s met een fantastische afwerking, Fender Licensed halzen, de beste hardware en Pick-Ups en vooral zo uniek dat je dezelfde Nuno Morris Selected gitaar nooit zal tegenkomen. De eerste twee modellen zijn inmiddels binnen en staan in de winkel. Een handgebouwde Stratocaster met volledig notenhouten body en maple hals uitgerust met super vette Seymour Duncan Pick-Ups en de Nuno Morris Selected Telecaster met essen body en noten top, uitgerust met een set DiMarzio Area Hot T Pick-Ups. Alle Selected modellen worden standaard geleverd met een bijpassende koffer, straplocks en natuurlijk een certificaat. Wil je op de hoogte blijven van de bouw van de Nuno Morris Selected modellen ga dan naar onze facebookpagina www.facebook.com/NunoMorrisGuitars


Patrick Zappeij the House of Music B.V.

Nuno Morris Selected Telecaster 2

Nuno Morris Selected Telecaster 1

Nuno Morris Telecaster Thinline