0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen

Van goedkope klassieke gitaar voor de starter tot volledig massieve topgitaar voor op het podium, we hebben ze allemaal. Natuurlijk zit er wat betreft klank, afwerking en duurzaamheid veel verschil tussen de verschillende merken en modellen en dat hoeft niet altijd met de prijs te maken te hebben. Het allerbelangrijkste bij een gitaar zijn de gebruikte houtsoorten en de constructie van de gitaar. Zo klinkt een gitaar met een massief bovenblad een stuk voller dan een gitaar met een gelamineerd bovenblad, ook zal hij met de jaren nog beter gaan klinken. Ga je beginnen met gitaarspelen en wil je niet direct heel veel geld uitgeven? voor slechts €34,99 koop je bij ons al een nylonsnarige klassieke gitaar om de basis van het gitaarspelen op te gaan leren. Deze Antonio Martinez gitaar is leverbaar in drie verschillende formaten, een hele model voor volwassenen, een drie kwart model voor kinderen van 8 tot 12 jaar en het halve model voor kinderen van 5 tot 8 jaar oud.

Unieke 2 jaar inruilgarantie.
Besluit je binnen twee jaar de overstap te maken naar een betere gitaar dan kan dat heel voordelig met onze unieke 2 jaar inruilgarantie. Je krijgt voor je oude gitaar altijd weer 60% van het aankoopbedrag terug aan inruil bij de aanschaf van een gitaar uit een hogere klasse. Op iedere gitaar krijg je bij ons standaard ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie.

Gratis verzonden binnen heel Nederland en België.
Alle bestellingen vanaf €50,00 worden helemaal gratis verzonden, alle in voorraad zijnde gitaren heb je binnen twee werkdagen in huis.


Klassieke Gitaren

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 30

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 30

  1. 1
  2. 2
  3. 3