0item(s)

Er zitten geen producten in je winkelwagen

Één tarief voor alle zendingen.
Over onze verzendkosten kunnen we heel kort zijn. Één vast tarief van €6,00 per zending ongeacht formaat of gewicht voor zowel Nederland als België. Bestellingen vanaf €50,00 verzenden we zelfs helemaal gratis!

Zending onder rembours.
Bij rembourszendingen (betalen bij aflevering) is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het te betalen bedrag aanwezig is, de bezorger heeft in de meeste gevallen geen tijd om lang te wachten. Bij rembourszendingen worden €7,50  aan rembourskosten in rekening gebracht, dit bedrag zit al in het totaal te betalen bedrag. Bij bestellingen onder rembours nemen wij altijd eerst telefonisch contact met je op om een bezorgafspraak te maken.

Wie komt je bestelling bij je afleveren?
Wij werken met twee vervoerders, kleine pakketten onder de 80cm en 30 Kg verzenden we met DHL Parcel. Pakketten die groter of zwaarder zijn verzenden we met DHL. Zodra je bestelling bij ons de deur uit gaat ontvang je van ons een email met daarin alle gegevens over de vervoerder en het Track&Trace nummer waarmee je de zending in de gaten kunt houden.

Verzending vanaf de fabrikant of importeur.
Bij sommige producten kan het voorkomen dat ze rechtstreeks vanaf de fabrikant of importeur worden verzonden, dit om tijd en kosten te besparen. Mocht dit het geval zijn dan laten we je dat natuurlijk weten en ontvang je via email de gegevens van de vervoerder en het Track&Trace nummer zodat je de zending kunt volgen.

Wat als een bestelling beschadigd is aangekomen?
Alle zendingen worden goed en degelijk door ons verpakt maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens transport iets mis gaat en een pakket beschadigd raakt. Het is daarom belangrijk om goed te controleren of de verpakking helemaal in orde is alvorens te tekenen voor ontvangst. Mocht de verpakking beschadigd zijn neem dan even contact met ons op via nummer 078-6390840 of laat de vervoerder op het ontvangstbewijs een aantekening maken dat de verpakking beschadigd is. Mocht je er bij het uitpakken achter komen dat de geleverde artikelen ook beschadigd zijn geef ons dit dan direct even door. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je nieuwe artikelen krijgt en de beschadigde zending zal worden afgehaald.